23/05/2016

Web jako vyšitý: Představujeme novou identitu zajišťovny VIG Re

S velkou slávou spouštíme nový web, kde světu poprvé ukazujeme novou korporátní identitu VIG Re, na které jsme pracovali od začátku roku. Pro zajišťovnu jsme vytvořili komplexní řešení, které se teď jako červená nit potáhne její interní i externí komunikací.


O červené niti nemluvíme náhodou – skutečně tvoří hlavní prvek nového komunikačního konceptu, který navazuje na dlouhodobý claim VIG Re „Weaving Your Success From a Common Thread“. Náš nejvyšší kreativec Roman v tom má jasno: „Nit v interní komunikaci symbolizuje propojení zaměstnanců, kteří drží spolu, navenek funguje jako pojítko mezi VIG Re a klienty, a také jako základní element záchytné sítě, kterou zajišťovna svým klientům poskytuje“. Červenou nití je protkán nový design i textace nové korporátní identity. Redesignovaný web představuje kromě služeb zajišťovny a jejích výročních zpráv také celý tým zaměstnanců, který jsme nafotili v tonalitě konceptu. Podívejte se sami, stačí scrollovat, a celý příběh se vám doslova ušije před očima.

Kromě webu jsme pro klienta navrhli také prošívanou propagační brožuru a nový merchandising – pro zaměstnance i klienty VIG Re jsme nechali uplést antistresové klubíčko. 





Spolupráce s VIG Re nás baví už od konce loňského roku. Zakázka potrvá následující tři roky, během kterých budeme kreativní koncept dále rozvíjet. Těšíme se na další projekty, až to s námi šije!























No comments: