08/03/2011

Střihu zdar!

Před pár měsíci jsme vás navnadili na nový projekt pro kadeřnické studio Toni&Guy. Teď už vám můžeme prozradit, o co se jedná a jak to celé dopadlo. 


S redesignem interiéru jednoho ze studií se v Toni&Guy rozhodli i pro aktualizaci stránek a doprovodnou kampaň. Rádi spolupracujeme s klienty, kteří se nebojí netradičních řešení, proto nás těší, že Toni&Guy s novým projektem oslovili opět nás. V roce 2008 jsme pro ně zpracovali první video web v ČR, který měl velký úspěch. 

I tentokrát jsme vystřihli stylovou interaktivní prezentaci, která volně navazuje na tu předcházející. K novým stránkám jsme pro toto studio také zhotovili výlohu v Dlouhé ulici v Praze. Hlavní role u obou projektů obsadily interaktivní video a tvář Toni&Guy v Čechách, zpěvačka Iva Frühlingová. Videa si vzal pod křídla herec a režisér Miki Křen, se kterým jsme už spolupracovali na nejednom projektu. Díky Miki!



Mottem kampaně je, že kvalitní profesionální střih umožňuje nespočet zajímavých a originálních stylingů*. Naším cílem bylo ukázat, jak lidé v Toni&Guy přemýšlí o vlasových střizích a účesech a samozřejmě, jak vnímají své zákazníky. V on-line provedení slouží k objevování možností různých stylingových variací tah myší, u interaktivní výlohy jsou to sami kolemjdoucí. V obou případech tvoří základ série video smyček, ve kterých jedna ze tří vybraných modelek mění mimiku a s výrazem se mění i její účes. Tyto modelky jsou centrální součástí domovské stránky a uživatel si tak může prohlédnout jednu po druhé. Projekce ve výloze střídá modelky podle předem naprogramovaného plánu, nicméně pomocí senzoru umožňuje kolemjdoucím pohrát si s právě probíhající smyčkou. Čidlo totiž reaguje na dění před výlohou a vnímá plynulost i směr pohybu. Když se kolemjdoucí, kterého senzor rozpozná jako záchytný bod, zastaví, smyčka se ustálí a je možné ji pohybem přetáčet dopředu i dozadu. 

Celkem jsou představeny 3 základní střihy a jejich 4 stylingové variace, tj. 15 možností uchopení účesu v různých fázích rozpracování. Vše, co na stránkách najdete, pochází z dílny Toni&Guy a stojí za prohlédnutí, nemluvě o zajímavém řešení celé kampaně. Vzhledem k tomu, že jaro je tady a chtělo by to zastřihnout zimní hřívu, malá inspirativní procházka na www.toniandguy.cz nebo přímo do studia v Dlouhé ulici v Praze vám udělá jen dobře. Tak střihu zdar!

* To jsme si nevymysleli, to je fakt, který si můžete ověřit na vlastní vlasy ve skoro každém (doopravdy) profesionálním studiu.



No comments: