22/05/2012

Be our new Account Manager, will you?

Do naší roztomilé fullservisové digitální agentury hledáme zdatného Account Managera s praxí v online marketingu. Náš nový accountský přírůstek může být muž, žena, ploštěnka sladkovodní či jakákoliv jejich náhodná kombinace.

Očekáváme samostatnost při přípravě a vedení projektů, schopnost vyjednávat s klienty a dodavateli a koordinovat realizační tým. Nutnou součástí je i pečlivost, nejen při sledování termínů, a celková zodpovědnost za svěřené projekty a jejich plnění.

Požadujeme alespoň 2 roky praxe v online marketingu a zkušenosti s projektovým managementem. Samozřejmostí jsou dobré komunikační&prezentační dovednosti a schopnost nacházet a rozvíjet obchodní příležitosti. Výborná znalost anglického jazyka je podmínkou, a to jak slovem, tak písmem.

Nabízíme příjemné a motivující prostředí, spolupráci na zajímavých domácích i zahraničních projektech a možnost seberealizace. Nástup a plat jsou dohodou, nejlépe v průběhu června.

Pokud máte zájem, zašlete svůj životopis a reference Mirce Hrivňákové na mirka@nydrle.net, která také ráda zodpoví vaše případné dotazy. Těšíme se!


Pani vedoucí vyžaduje 2 roky praxe v onlinu!

No comments: