26/03/2012

Louskáček 2012: Dva ze čtyř!

Minulý týden se opět rozšířilo stádečko našich ocenění, tentokrát o dva nové louskáčky.


Ze čtyř nominací jsme otočili celou polovinu, to je skvělá konverze, nemyslíte? Prvního, bronzového louskáčka, jsme získali za on-line kampaň Fajnovky pro McDonald’s, na které jsme spolupracovali s agenturou DDB.


Druhý louskáček je o poznání stříbrnější než ten bronzový a získali jsme jej v kategorii Interaktivní nástroje za výlohu pro Toni&Guy, která vychází z jejich nové webové prezentace. Obě sestávají ze smyčky fotek, které reagují na kurzor myši nebo na pohyb kolemjdoucích před výlohou.


Na shortlist jsme se dostali ještě s dvěma dalšími pracemi: s komunitním webem pro podnikatelky Život nápadům, který vzniká pod hlavičkou GE Money Bank a s naším nejnovějším projektem pro Toni&Guy, ve kterém se všichni zákazníci mohli stát tváří Toni&Guy, tedy dostat se na obálku kampaňového on-line magazínu, upravit ji a pyšně sdílet. Galerie byla ke shlédnutí on-line a ve výloze salónu v Dlouhé ulici.


Děkujeme ADC za ocenění a za uspořádání večera i večírku. Současně blahopřejeme autorům ostatních vítězných kousků, dobrá práce!


No comments: