22/03/2012

Ria: Perioda není tabu!

Milé ženy a dívky, přestaňte se periodicky schovávat, není se za co stydět. Spolu se značkou Ria jsme se rozhodli začít bourat jedno hloupé tabu a otevřeně mluvit o tom, jak to my všechny (ženy) každý (+-) měsíc máme.


Kampaň pro nás otevřela Klára Vytisková, která složila a nazpívala stejnojmennou píseň, za což jí děkujeme. Díky si zaslouží i Sandra Švehlíková, která pro Kláru navrhla bílé stylové koktejlky ze stovek tampónů.

Hlavní část kampaně najdete na www.periodanenitabu.cz nebo www.periodaniejetabu.sk, kde si můžete navrhnout vlastní obal tampónu a soutěžit s ním o různé ceny. Pokud uspějete, tedy získáte co nejvíc hlasů, nejenže vyhrajete třeba MacBook, ale především, váš osobitý design budou z tampónu každý měsíc odlupovat tisíce menstruujících žen, což je, myslíme, skvělý úspěch!


Na stránky navazuje i blog www.tetairma.cz, kde se otevřeně píše o všech klišé, tabu a hloupých předsudcích, které jsou s menstruací spojené. Úlomky našeho komunikačního mixu najdete i v tisku a POS materiálech. Všechny se potom potkávají na Facebooku.


Kampaň pro značku Ria jsme realizovali pro společnost Hartmann-Rico, s níž společně s partnery z Y&R Brands v poslední době spolupracujeme hned na několika projektech. Doufejme, že naše spolupráce si udrží spolehlivou periodicitu!




No comments: