22/04/2013

Zlatá našim lvům sluší!

Zlatá nám sluší, snažíme se ji nosit co nejvíce. Národní kolo soutěže Young Lions se už tak nějak jen nabízí!

Tentokrát jsme si odnesli zlatý diplom díky Romanovi Biathovi, který soutěžil v kategorii Print. Společně s freelance art directorem a fotografem Pavlem Hejným vytvořili plakát pro nově vzniklé hnutí K volbám, které má za cíl trochu proplesknout naši občanskou zodpovědnost. Roman s Pavlem pojedou v červnu do světa, reprezentovat Českou republiku do Cannes, a to rovnou v té nejkonkurenční kategorii ze všech. 


Dost nás pobavil remake této práce, který se objevil už několik hodin po vyhlášení soutěže. Dokonce tak brzy, že jsme na chvíli zapochybovali, jestli jsme se 100 % netrefili někomu do předchozího nápadu. Vtipné, díky!



V soutěžním ohni jme měli další dvě želízka. V kategorii Print to byly Silvia Kolesárová a Michaela Pechanová, naše bohyně mládí. V kategorii Média vytvořili jeden tým Jiří Jón a Barbora Poláková ze spřátelené agentury Inspiro Solutions, Lenka Šimáková a Michal Dúbravský tým druhý. Lence a Michalovi se sice podařilo zprasit prezentaci (citace), ale i tak dostali čestné uznání poroty. Díky!

Letos to bude naše druhé kolo v Cannes. Loni se Lenka a Ondřej Hanel umístili první v kategorii Cyber (doma, ne ve světě). Přečtěte si jejich krátké dojmy z Cannes.  Na report z letošního roku se moc těšíme, takže Romane, nažhav si klávesnici.

Sláva vítězům, čest poraženým. Nastavili jsme si laťku vysoko a už nám chybí zlato jen v kategorii Média. Že by příště?


No comments: