Těmahle rukama!
Michal Nýdrle a tým |
Přípravu těsta si vzala na starost Bára s Adél a vypadalo to zpočátku na poklidnou předvánoční sobotu. Jen do chvíle, než se přiřítila celá Nýdrle a Čihalíkovic rodina. Malá Ela s Jáchymem to vzali nejprve zodpovědně, ale po hodině se celá kuchyně Laboratoria proměnila v závodní dráhu.
Čihalíkovic chráněné dílny |
Kristi vykrajuje, jak kdyby nebylo žádný zítra! |
Kočička z vymítače ďábla |
Vzduchem lítala mouka, hroudy těsta a lahve vína a po zemi se proháněli Hugo, Adina a sporťáky a víte co? Bylo to super, a to zejména pro těchhle pět důvodů:
- Pro ten pocit produktivní soboty. Člověk se ráno vzbudí a nezamíří v teplákovce k televizi, ale nahodí rondon (rozuměj černý oděv, který se na práci s moukou skvěle hodí) a vyrazí přímo do centra Prahy k Národnímu divadlu.
- Je povoleno odsunout nákupy dárků a předvánoční úklid, protože „sorry, mám přece firemní akci.“
- Popíjíte už od dopoledne, protože jsou Vánoce a o Vánocích se to může.
- Nemusíte se zpovídat sociálce za dětskou práci a navíc o víkendu.
- Užijete si tu obrovskou a luxusní kuchyň jako ve filmu a všechno vybavení, co k ní patří.
Blbý no |
Vyrobili jsme dohromady bez mála 500 sušenek z máslového i kakaového těsta s pěti různými poselstvími a mohli tak sladce obdarovat všechny klienty. Mnohokrát děkujeme Laboratoriu, kuchařské škole Riccarda Lucqueho, za zapůjčení naprosto boží kuchyně!
Laboratorio, děkujeme! |
Lulu Perlíková
copywriter
No comments:
Post a Comment