27/12/2016

Vánoční experiment v Laboratoři

Mohli jsme vám poslat kšiltovku, otvírák a sadu propisovaček, ale my jsme si řekli, že letos si s těmi vánočními přáníčky dámě větší práci. My jsme vám je totiž upekli.

Těmahle rukama!


Michal Nýdrle a tým


Přípravu těsta si vzala na starost Bára s Adél a vypadalo to zpočátku na poklidnou předvánoční sobotu. Jen do chvíle, než se přiřítila celá Nýdrle a Čihalíkovic rodina. Malá Ela s Jáchymem to vzali nejprve zodpovědně, ale po hodině se celá kuchyně Laboratoria proměnila v závodní dráhu.



Čihalíkovic chráněné dílny



Kristi vykrajuje, jak kdyby nebylo žádný zítra!


Kočička z vymítače ďábla


Vzduchem lítala mouka, hroudy těsta a lahve vína a po zemi se proháněli Hugo, Adina a sporťáky a víte co? Bylo to super, a to zejména pro těchhle pět důvodů:
  1. Pro ten pocit produktivní soboty. Člověk se ráno vzbudí a nezamíří v teplákovce k televizi, ale nahodí rondon (rozuměj černý oděv, který se na práci s moukou skvěle hodí) a vyrazí přímo do centra Prahy k Národnímu divadlu.
  2. Je povoleno odsunout nákupy dárků a předvánoční úklid, protože „sorry, mám přece firemní akci.“
  3. Popíjíte už od dopoledne, protože jsou Vánoce a o Vánocích se to může.
  4. Nemusíte se zpovídat sociálce za dětskou práci a navíc o víkendu.
  5. Užijete si tu obrovskou a luxusní kuchyň jako ve filmu a všechno vybavení, co k ní patří.

Blbý no


Vyrobili jsme dohromady bez mála 500 sušenek z máslového i kakaového těsta s pěti různými poselstvími a mohli tak sladce obdarovat všechny klienty. Mnohokrát děkujeme Laboratoriu, kuchařské škole Riccarda Lucqueho, za zapůjčení naprosto boží kuchyně!


Laboratorio, děkujeme!

Lulu Perlíková
copywriter

No comments: