01/07/2011

Soutěž o duhové fazole

Všechno to začalo vlastně nevinně. Měla v tom opět prsty naše žravost. Prostě jsem si řekli, že ty krabice bonbónů chceme.

Ozvalo se nám pár známých, jestli jsme dělali kampaň pro Skittles, je nás prý plná galerie. S projektem nemáme nic společného, jen jsme se rozhodli, že v soutěži na www.skittling.cz získáme výhru pro prvních třicet přispěvatelů. Při představě, že se přehrabujeme obří mísou naplněnou duhovými fazolkami, se všem totiž začaly nekontrolovatelně sbíhat sliny a cukrovkářům se projevila lehká srdeční arytmie. Asi láska.


Říkali jsme si, že alespoň spřátelené agentuře naženeme nějaký ten trafik a trochu jim to rozpohybujeme. Jen tak decentně, aby netrumfli naši kampaň Fajnovky pro McDonald's.

Abychom se ujistili, že krabice budou naše, pročetli jsme si i pravidla. Tam nás zaskočilo, že krabic není podle všeho třicet, ale jedenáct. Kromě toho jsou vlastně cenou útěchy pro neúspěšné finalisty zářijového šampionátu na Ladronce, kteří se na základě počtu hlasů vyberou z patnácti nejúspěšnějších hráčů.


Takže jsme asi setřeli, nebo něčemu nerozumíme a krabice se už někde balí a zítra tu budou. I tak se nám to celé zdá zavádějící. Stejně jako další maličkosti na webu, především ohledně hlasování, ale to přenecháme CandyTechu. :)

Momentálně je ve hře o hlavní cenu, výlet do Tanzánie, Klára a Howee. Lenka to vzdala. V pravidlech stanovená podmínka, že výherce si musí cenu přebrat na šampionátu, jinak propadá, se jí nějak pere s výletem kamsi za oceán. Mezitím další tři z nás nahráli svá videa, pokud máte chvilku, dejte jim případně hlas. Zatím to vypadá, že jsme všichni ve finále!! 

Co myslíte, zasloužíme si alespoň jednu krabici? Minimálně za propagaci soutěže. A pošlou nám ji? Ale kdy? My bychom o ni tak stáli...



PS: A určitě bychom se s bonbóny Skittles i vyfotili a fotky zaslali na adresu pořadateli soutěže, stejně tak i organizátorovi, abychom jim oběma udělali radost.


  

5 comments:

Bára K. said...

Ól rajt. Hlasováno pro Kláru i pro Honzu. Báj d wej, Kláro, kolik jste jich chytla? :)

Mirka said...

:D tohle me baviiiiiiii...

http://www.nydrle.net said...

Děkujeme! Klára jich chytla několik, taky na to poctivě trénovala. Doma, samozřejmě ;)

Diana Macovei said...

Zdravime do Nydrle. Dekujeme za hezka videa :) Jsme radi, ze vas Skittling chytnul. O svou vyhru se nebojte, urcite ji dostanete do 14 dnu. Hezky den preje DDB a Tribal DDB

http://www.nydrle.net said...

Ha, super, díky! Těšíme se moc!