07/11/2011

Hledáme dva člověky!

Dlouho jsme nepsali, a víte proč? Protože máme moc práce. Pokud chcete, abychom psali více, pomozte nám s našimi projekty: Staňte se součástí týmu NydrleDigital!

Máte-li zájem o kteroukoli z těchto pozic, pošlete svůj životopis Mirce Hrivňákové na mirka@nydrle.net. Ráda zodpoví i vaše případné dotazy.

Koho hledáme?

Account Manager
Hledáme zodpovědnou a pečlivou osobu, která se s radostí ujme vedení několika projektů a bude skvělou spojkou mezi námi a našimi klienty. Představujeme si sympatického, empaticky i numericky zdatného jedince, který žije v digitální sféře a má zkušenosti s account managementem.

Nabízíme vám práci, ve které se budete občas stresovat, dohadovat a taktizovat. S jistotou vám můžeme slíbit, že svou práci a nás všechny budete čas od času upřímně nenávidět. Zároveň se v ní budete neustále učit, rozvíjet, potkávat a pracovat se zajímavými lidmi, bojovat za naše společné projekty a za nás za všechny.

Myslíte si, že na to máte nebo to minimálně chcete zkusit? Napište Mirce!


Junior Social Media Specialist
Zároveň hledáme člověka, který by se staral o naše kampaně na sociálních sítích. Pracovní zkušenosti nehrají takovou roli, hledáme spíše juniora. Klademe důraz na schopnost učit se a samozřejmě nějaké to pracovní nadšení. Potřebujeme někoho, kdo se vyzná v sociálních sítích a ví, co se sluší a patří.

Požadujeme perfektní (psanou) češtinu, nejlépe i angličtinu. Oceníme, pokud budete mít dobré strategické myšlení, zodpovědnost a cit pro to, co budete mít na starosti. Potřebujeme někoho, kdo dokáže rychle myslet a jednat, a to například i pod tlakem vydrážděných facebookových fanoušků.

Kromě zajímavé práce nabízíme možnost pracovat se zajímavými a zkušenými lidmi, přímo se s nimi podílet na řešení jednotlivých projektů a případně se rozvíjet i v dalších oblastech. 

Tak co, kolik času trávíte na Facebooku? Pokud máte pocit, že by to vyšlo na plný nebo skoro plný úvazek, tak napište Mirce.


Ilustrační foto. Mariňáky budeme ale zase nabírat až v létě, ok?

1 comment:

BanditQueena said...

Ano, ano, děkujeme Ajdamusovi za malé upozornění. Pod slovem empiricky zdatný jsme si samozřejmě představili numericky zdatného jedince. Na detaily se neptejte a celkově, dělejte, že se nic nestalo. Každopádně děkujeme za jeho trefný komentář.