18/11/2010

Koho hledáme do našeho týmu?

Rozšiřujeme naše řady. Chcete být součástí týmu Nydrle Digital? Pokud ano, tak čtěte pozorně, možná právě vy jste přesně to, co hledáme. V současnosti se rozhlížíme po někom, kdo by zastal tyto pozice: 

Asistentka / Recepční na HPP 

Požadujeme SŠ vzdělání, znalost MS Office a AJ slovem i písmem. Hledáme někoho s aktivním přístupem, spolehlivého, s dobrými komunikačními schopnostmi a zájmem učit se. Náplní práce je obstarávání každodenních organizačních a administrativních úkolů v agentuře. 

Nabízíme možnost osobního rozvoje a práci v mladém, příjemném kolektivu. 
Zajímá vás víc? Chcete nám poslat svůj životopis? V tom případě kontaktujte Ivanu Kadlčákovou, ivana@nydrle.net. Těšíme se! 


Flash Animátor / Motion Designer na HPP 
Požadujeme výbornou znalost Adobe Flash, především animací. Očekáváme také základní znalost Adobe Photoshop a Illustrator. Zkušenosti s Action Scriptem (2 & 3) a After Effects jsou velkou výhodou.
Hlavní náplní práce je tvorba flashových bannerů, webových animací, příležitostně i postprodukce, stříhání videí nebo grafické práce.
Jsme zkušený a přátelský kolektiv. Nabízíme možnost rozvíjet osobní potenciál v renomované agentuře a učit se na zajímavých projektech pro přední české i zahraniční klienty. 

Na vaše životopisy vám s radostí odpoví Ondřej Hanel, ondrej@nydrle.net. Nezapomeňte přiložit i ukázky svých prací, bez nich jsou vaše životopisy jako kšiltovka bez kšiltu, pero bez inkoustu, jako zmrzlina bez kornoutku, prostě zbytečné.

No comments: